Candyman

Er en Gyser, Thriller, Drama film instrueret af Bernard Rose med skuespillerne Carolyn Lowery, Xander Berkeley, Michael Culkin, DeJuan Guy fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En kandidatstuderende skriver sit speciale om Candyman, en morderisk karakter, der siges at snige sig gennem Chicagos ghettoer. Hun tror, at Candyman er en myte, men opdager hurtigt, at verden ikke er så enkel, som hun har lært.

Candyman

Detaljer

Genre Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel Candyman
Instruktør Bernard Rose
Udgivelsesår 1992
Tags vold(violence), undersøgelsen(investigation), studerende(student), spejl(mirror), krog for en hånd(hook for a hand), stukket i den tilbage(stabbed in the back), løft kvinde i luft(lifting female in air), Urban henfald(urban decay), kørsel(driving), Urban Legend, Candyman, vantro(disbelief), boliger projekt(housing project), person, på brand(on fire), dias projektor(slide projector)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film