Troldmanden fra Oz

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af Victor Fleming med skuespillerne Terry, Fern Formica, The Rhythmettes, Buster Brodie fra 1939

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

The Wizard of Oz er en sand klassiker som appelllerer til det brede publikum, og er en af de mest elskede klassikere gennem tiderne. Vi følger pigen Dorothy, der bor på en farm med sin onkel og tante, men drømmer om et bedre sted - "somewhere over the rainbow". Etter at være slået bevidstløs af et løsrevet vindue, drømmer hun sig ind i det magiske land Oz.

Troldmanden fra Oz

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Wizard of Oz
Instruktør Victor Fleming
Udgivelsesår 1939
Tags musikalske(musical), baseret på roman(based on novel), ungdomsårene(adolescence), drøm(dream), heks(witch), Kansas, fejhed(cowardliness), Crow, løve(lion), hemmelighed identitet(secret identity), ur(clock), Tornado, hjerte(heart), fugleskræmsel(scarecrow), Classic, imaginære jord(imaginary land)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film