Nyt legetøj

Er en Krimi, Drama film instrueret af Peter Ringgaard med skuespillerne Ann-Mari Max Hansen, Jens Okking, Erno Müller, Jørn Faurschou fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Om kvinden Ulla, der drages ind i kriminalintriger. Hun møder en ungdomskæreste, en automekaniker, der står for at blive fyret, fordi den magtfulde pengemand Ebbesen ønsker værkstedet lukket. Ebbesen har flere venner blandt korrupte toppolitikere. Også Ullas mand, der er redaktør, er i kløerne på Ebbesen. Mekanikeren er imidlertid kommet i besiddelse af nogle vigtige papirer, der kan afsløre hele det beskidte spil. Ulla vælger at flygte ud på landet sammen med mekanikeren. Peter Ringgaards debut som spillefilminstruktør indgik i 1970ernes række af film, hvor et uigennemskueligt net af kriminalitet var baggrund for et psykologisk drama.

Nyt legetøj

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Nyt Legetøj
Instruktør Peter Ringgaard
Udgivelsesår 1977
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere