adoptionens pris (filmudgave)

Er en Diverse, Dokumentar film instrueret af Katrine Kjær med skuespillerne Roba Hussen, Masho Hussen, Gert, Henriette fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

To familiers skæbner bliver flettet sammen i Addis Ababa i Etiopien, hvor adoptionsbureauer og vestlige adoptivforældre flokkes. Et dansk forældrepar, Henriette og Gert, skal adoptere to børn, fra et afrikansk ægtepar, Sinkenesh og Husen. For det afrikanske par handler det om at sikre to af deres børn et bedre liv i materiel rigdom og om at få økonomisk kompensation. For den danske familie om at få opfyldt drømmen om at få børn. Vi følger én adoption på begge kontinenter igennem fire, hårde år. Filmen rejser en vigtig debat omkring de etiske forhold for adoption. Den er tankevækkende, hjertevarm og hjerteskærende på én og samme tid. BEMÆRK! Dette er en 90 min. filmudgave af TV-dokumentaren, der blev sendt på TV2 mandag den 26. november 2012.

adoptionens pris (filmudgave)

Detaljer

Genre Diverse, Dokumentar
Originaltitel adoptionens pris (filmudgave)
Instruktør Katrine Kjær, Katrine W. Kjær
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere