Johan Falk 10: Organisaatio Karayan

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Richard Holm med skuespillerne Marie Richardson, Tobias Zilliacus, Alexander Karim, Johan Hedenberg fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Johan Falks steddatter Nina har endelig fået bedre kontakt med sin biologiske far, byggeentreprenøren Örjan. Samtidig går alt galt for Örjan. Hans gæld til et estisk byggefirma på et af kommunens byggeprojekter i Göteborg, leder til at Nina kidnappes. Hvad kidnapperne ikke har regnget med, er at Ninas stedfar er fra politiet. Johan og GSIs indblanding skaber en lavineeffekt, som fører hele vejen op til toppen af nordeuropas Europas farligste mafia, den estisk russiske Karayan; en mafia bestående af tidligere efterretningsagenter fra KGB. Karayan beslutter at løse situationen i Sverige permanent. For Johan bliver det hans livs mest personlige rejse ned i Göteborgs underverden.

Johan Falk 10: Organisaatio Karayan

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Johan Falk 10: Organizatsija Karayan
Instruktør Richard Holm
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere