Flicka 3: Best Friends

Er en Familie , Drama film instrueret af Michael Damian med skuespillerne Alexander Calvert, Clint Black, Lily Pearl Black, Emily Bett Rickards fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Da Toby tager et ledende job på et opstaldningssted med Flicka på slæb, bliver ejerens teenagedatter Kelly hurtigt gode venner med den vilde hest. Kelly, en vordende rytterske, ville elske at give Flicka chancen til hendes holds ridestævne, men hendes mor vil ikke give hende for store forhåbninger, da stalden måske snart skal sættes til salg. Da stævnet nærmer sig, og med en rivaliserende træner, der stjæler forretninger, træder Toby til for at træne Kellys hold og redde stalden.

Flicka 3: Best Friends

Detaljer

Genre Familie , Drama
Originaltitel Flicka: Country Pride
Instruktør Michael Damian
Udgivelsesår 2012
Tags hest(horse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film