Universal Soldier: Regeneration

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af John Hyams med skuespillerne Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Garry Cooper, Mike Pyle fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Den tjetjenske nationalist Basayev får kontrollen over Tjernobyl, det tidligere atomkraftværk, og truer med at udløse en radioaktiv sky ved hjælp af sprængstoffer, medmindre hans nationalistiske krav bliver indfriet. Luc Deveraux og et team af genoplivede UniSoldiers får til mission at stoppe Basayev, inden det er for sent. Deveraux får hjælp til opgaven af en genaktiveret UniSoldier, som er en klon af hans gamle sergeant Andrew Scott.

Universal Soldier: Regeneration

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel Universal Soldier: Regeneration
Instruktør John Hyams
Udgivelsesår 2009
Tags selv om fyr(though guy), gidsel(hostage), massakren(massacre), politiet bil(police car), overmenneskelig(superhuman), Super soldat(super soldier), Super styrke(super strength), dynamit(dynamite)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film