Mr. & Mrs. Smith

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Doug Liman med skuespillerne Theresa Barrera, Melanie Tolbert, Adam Brody, Vince Vaughn fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

John og Jane Smith er til parterapi for at tale deres ægteskabelige krise igennem. Tilsyneladende er de et helt ordinært soveby-ægtepar, hvis samliv efter 5 år (eller er det 6?) er sygnet hen til at blive et helt ordinært, kedeligt soveby-ægteskab. Men de skjuler hver især noget for hinanden: Mr. & Mrs. Smith er begge højt betalte, særdeles effektive lejemordere ? og de arbejder for konkurrerende organisationer! Da de bliver hyret til at likvidere hinanden, går sandheden op for dem begge ? og så har vi balladen! Det udvikler sig til forrygende ? og sexet ? action, da de sætter deres fantastiske færdigheder op mod hinanden ? og dermed deres ægteskab på den ultimative prøve!

Mr. & Mrs. Smith

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Mr. & Mrs. Smith
Instruktør Doug Liman
Udgivelsesår 2005
Tags pistol(gun), bullet sår(bullet wound), ægteskab krise(marriage crisis), Hitman, bombe(bomb), dysfunktionelle ægteskab(dysfunctional marriage), ægteskab(marriage), job, Assassin, hemmelighed(secret), hemmelighed identitet(secret identity), gift par(married couple), overfald riffel(assault rifle), Decoy, ildkampen(gunfight)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film