savage streets

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Danny Steinmann med skuespillerne Bob DeSimone, John Vernon, Scott Mayer, Debra Blee fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Oplev Linda Blair (kendt fra Eksorcisten) i sin mest sexede og brutale rolle som Brenda, lederen af skolens hårde pigebande, der ser rødt, da hendes døvstumme lillesøster (spillet af den skønne scream-queen Linnea Quigley) udsættes for en brutal gruppevoldtægt. Optændt af vrede og udstyret med armbrøst, bjørnefælder og et helt arsenal af one-liners begiver hun sig ud på det ultimative hævntogt.

savage streets

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel savage streets
Instruktør Danny Steinmann
Udgivelsesår 1984
Tags nøgenhed(nudity), voldtægt(rape), Street bande(street gang), brand(fire), punk band, udnyttelse film(exploitation film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film