state of play

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Kevin Macdonald med skuespillerne Sarah Lord, David Harbour, Michael Jace, Josh Mostel fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Den dybdeborende journalist Cal McCaffrey syntes, der er noget uldent ved to mord, som tilsyneladende ikke har noget med hinanden at gøre. Cals efterforskning fører ham til Stephen Collins, der ud over at være hans gode ven også en politiker på vej frem. Venskabet får dog ikke Cal til at trække snuden til sig. Snart viser hans mange spørgsmål til magtens mænd sig at indebære en seriøs helbredsrisiko.

state of play

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel state of play
Instruktør Kevin Macdonald
Udgivelsesår 2009
Tags journalist, politik(politics), korruption(corruption), reporter, mord(murder), detektiv(detective), avis(newspaper), Assassin, sammensværgelse af mord(conspiracy of murder), chefredaktør(editor-in-chief), regeringen(government), thriller, mordet(assassination), Kongressen(congress), valget kampagne(election campaign), blog
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film