Che - Argentineren

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Steven Soderbergh med skuespillerne Éktor Rivera, Ramiro 'Ramir' Delgado Ruiz, Sam Robards, Catalina Sandino Moreno fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 26. november 1956 ankommer Fidel Castro til Cuba sammen med sin bror, Raul Castro, en argentinsk læge ved navn Ernesto Che Guevara og mange andre oprørere. De drømmer alle om at styrte diktatoren Fulgencio Batista. I de efterfølgende kamphandlinger viser Che sig at være en fremragende strateg og guerillakriger, og han ender med at blive et ikon for hele det Cubanske folk. Filmen er instrueret af Oscar-vinder Steven Soderbergh ("Erin Brockovich" og "Trafic"). I rollen som Che ses Oscar-vinder Benicio Del Toro ("The Usual Suspects" og "Snatch").

Che - Argentineren

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel The Argentine
Instruktør Steven Soderbergh
Udgivelsesår 2008
Tags Che Guevara
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film