gettysburg

Er en Action, Historisk, Krig film instrueret af Ron Maxwell med skuespillerne Timothy Scott, Tim Ruddy, Martin Sheen, Andrew Prine fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Sommeren 1863. Sydstatshærens tropper rykker nordpå og ind i Pennsylvania. Unionens divisioner samles for at møde dem. To store hære gør klar til et slag ved Gettysburg, som er hjemsted for et teologisk fakultet. Gennem tre dage er legendariske krigshandlinger som Little Round Top og Pickett's Charge med til at afgøre en nations skæbne. Filmen er indspillet på de steder, hvor slagene fandt sted, og alt er autentisk helt ned til den mindste støvle.

gettysburg

Detaljer

Genre Action, Historisk, Krig, Drama
Originaltitel gettysburg
Instruktør Ron Maxwell, Ronald F. Maxwell
Udgivelsesår 1993
Tags Slaget(battle), amerikansk civile krig(american civil war), civile krig(civil war), hær(army), konfødererede soldat(confederate soldier), tropper(troops), Union soldat(union soldier), uafhængighed dag(independence day)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film