X-Men: Apocalypse

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Bryan Singer med skuespillerne Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Stan Lee, Rochelle Okoye fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Den allerførste og allerstærkeste af X-Men-mutanterne var Apocalypse, der blev tilbedt som en gud for tusinder af år siden. Nu er den udødelige supermutant atter genopstået, og han er vred over tingenes tilstand. For at udrense og genstarte menneskeheden hverver han en gruppe desillusionerede mutanter med Magneto i spidsen. Så er det op til Professor X og hans hold af gode mutanter at redde verden!

X-Men: Apocalypse

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel X-Men: Apocalypse
Instruktør Bryan Singer
Udgivelsesår 2016
Tags aftercreditsstinger, Apocalypse, Marvel Comic, baseret på Comic bog(based on comic book), baseret på Comic(based on comic), 1980s, mutant, overmenneskelig(superhuman), x-mænd(x-men), verden dominans(world domination)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film