Vigilante Diaries

Er en Action film instrueret af Christian Sesma med skuespillerne Paul Sloan, Kevin L. Walker, Mary Christina Brown, Jason Mewes fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Et hold forhenværende elitesoldater bekæmper forbrydere anført af den mystiske og bistre antihelt Strafferen, der besidder utrolige nærkampsevner og våbenfærdigheder. Strafferen og hans folk er blevet vraget af samtlige myndigheder, koncerner og allierede, som nu har udlovet en dusør på mændene, og deres rednings- og gengældelsesmissioner fører dem rundt i hele verden lige fra Los Angeles' skyggeside og mondæne kæmpepalæer til Irak, Armenien, Rusland og Storbritannien. Da en treenighed af asiatiske femmes fatales, en bande brutale armenske gangstere og et par superspioner har til sinde at skabe politisk kaos i verden, bliver det Strafferen og hans holds opgave at sætte dem på plads.

Vigilante Diaries

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Vigilante Diaries
Instruktør Christian Sesma
Udgivelsesår 2016
Tags Commando, tortur(torture), muscleman, elektrisk chok(electric shock), Vigilante, elektriske tortur(electrical torture), Vigilantism, kvinde dominans(female domination), hård fyr(tough guy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere