The Number 23

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Joel Schumacher med skuespillerne Troy Kotsur, Danny Huston, Logan Lerman, Lynn Collins fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Hundefangeren, Walter Sparrow, får en roman af sin kone i gave, hvis historie kredser omkring nummeret, 23, og Walter finder snart ledetråde , som er tilknyttet nummer 23 i sit liv. Da Walter begynder at tro, at bogen kan handle om ham selv, forsøger hans familie at forhindre, at han kommer tættere på sandheden. En spændende thriller af Joel Schumacher med Jim Carrey ("The Truman Show", "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind") og Virginia Madsen ("Candyman") i hovedrollerne.

The Number 23

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Number 23
Instruktør Joel Schumacher
Udgivelsesår 2007
Tags familie(family), baseret på roman(based on novel), selvmord(suicide), besættelse(obsession), Killer, Hotel værelse(hotel room), psykologiske thriller(psychological thriller), numre(numbers), Sadomasochisme(sadomasochism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film