War of the Dead

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Marko Mäkilaakso med skuespillerne Andrew Tiernan, Samuli Vauramo, Magdalena Gorska, Andreas Wilson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
45 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
45 kr Altid Se nu

Plot

Marts 1942. Kaptajn Martin Stone leder en toptrænet elitedeling, bestående af amerikanske og finske soldater, som har fået til opgave at bestorme en fjendtlig bunker. Snart viser det sig, at de har undervurderet fjendens styrke, og de bliver tvunget til at trække sig tilbage ind i skoven. Under et forsøg på at omgruppere bliver de pludselig angrebet af de selvsamme soldater, som de har dræbt få minutter forinden. Nødsaget til at flygte dybere ind i russisk territorium opdager de en af krigens værste hemmeligheder og indser, at de har vakt en langt mere dødbringende fjende til live?

War of the Dead

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller, Eventyr
Originaltitel War of the Dead
Instruktør Marko Mäkilaakso
Udgivelsesår 2011
Tags zombier(zombies), verden krig II(world war ii), genoplivet lig(reanimated corpse), nazistiske bunker(nazi bunker)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film