Son of Rambow

Er en Action, Komedie, Drama film instrueret af Garth Jennings med skuespillerne Neil Dudgeon, Bill Milner, Anna Wing, Emilie Chesnais fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Vi befinder os i 80'ernes England. Unge Will vokser op i en isoleret sekt, hvor musik, TV og film er strengt forbudt, men dag får han fingrene i en piratkopi af "Rambo: First Blood" og hans fantasi eksploderer. Fra den dag er intet mere det samme! Sammen med den rebelske dreng Lee beslutter de sig for at lave deres egen action film. For alt Lee ønsker er at lave film og alt Will ønsker er at være en helt. Kun væbnet med et lånt kamera og deres grænseløse fantasi planlægger de to plot efter plot og formår behændigt at undgå både lærer og forældre. De to vil nemlig gøre alt for at færdiggøre deres mesterværk i tide til at deltage i en national filmkonkurrence.

Son of Rambow

Detaljer

Genre Action, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel Son of Rambow
Instruktør Garth Jennings
Udgivelsesår 2007
Tags indie, uafhængige film(independent film), film i film(movie in movie)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film