hunt to kill

Er en Action, Thriller film instrueret af Keoni Waxman med skuespillerne Steve Austin, Marie Avgeropoulos, Gil Bellows, Eric Roberts fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Steve Austin spiler den fraskilte Jim Rhodes, der arbejder som grænsevagt i Montanas bjergrige ødemarker. Han sørger over sin myrdede partner og kæmper samtidig med at opfostre sin rebelske teenagedatter. Et par skydegale kriminelle på flugt fra retfærdighed vil have Jim til at hjælpe dem med at komme over grænsen, og de tager Jim og hans datter som gidsler. Men Jim bliver hævngerrig og beslutter sig for at kæmpe imod med alle midler. "Hunt to kill" er en hårdkogt actionthriller hvor den eneste regel for overlevelse er; hunt to kill!

hunt to kill

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel hunt to kill
Instruktør Keoni Waxman
Udgivelsesår 2010
Tags datter(daughter), gidsel(hostage), diffus(fugitive)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film