Batman - Gotham By Gaslight

Er en Action, Animation, Thriller film instrueret af Sam Liu med skuespillerne Bruce Timm, William Salyers, John Di Maggio, Grey Griffin fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Vi kender byen, Gotham City, men vi befinder os i en helt ny tidsperiode: Det forrige århundrede, den victorianske tid. Industrien blomstrer og der er nærmest teknologiske fremskridt dagligt, noget specielt den velhavende forretningsmand Bruce Wayne nyder godt af. Men i byens mørke gader lurer en ondskab: Seriemorderen Jack the Ripper er begyndt at hærge. Heldigvis er han ikke alene i mørket, han bliver jaget af The Dark Knight!

Batman - Gotham By Gaslight

Detaljer

Genre Action, Animation, Thriller
Originaltitel Batman: Gotham by Gaslight
Instruktør Sam Liu
Udgivelsesår 2018
Tags baseret på Comic(based on comic), DC tegneserier(dc comics), Jack den Ripper(jack the ripper)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere