Frost/Nixon - The Watergate Interviews

Er en Historisk, Dokumentar film instrueret af Jørn Winther med skuespillerne David Frost, Richard Nixon fra 1977

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1977. I USA har Jimmy Carter netop overtaget præsidentembedet og det er tre år siden, at Richard Nixon måtte opgive verdens mest magtfulde stilling. Rygterne om Nixons kendskab til og eventuelle medvirken i det der blev kendt som Watergate-skandalen svirrer stadig i pressen og da den britiske journalist David Frost får mulighed for at interviewe den tidligere præsident, er det en drøm, der går i opfyldelse. For Nixon bliver de i alt fire interviews en politisk gabestok, hvor han tvinges til at svare på alt fra indenrigspolitik til anklager om embedsmisbrug. Optagelserne går over i historien som de mest omtalte og sete politiske interviews i amerikansk historie.

Frost/Nixon - The Watergate Interviews

Detaljer

Genre Historisk, Dokumentar
Originaltitel
Instruktør Jørn Winther
Udgivelsesår 1977
Tags

Anmeldelser

Skuespillere