traveling with mr. t

Er en Biografi, Drama, Dokumentar film instrueret af Simon Lereng Wilmont med skuespillerne Troels Faldorf, Christian Vium, Simon Lereng Wilmont, Knud Brix fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Troels nærmer sig de tredive og lever for drømmen om at skrive sit livs store roman, selvbiografien Traveling With Mr. T. En stædig drøm, der på tiende år virker stadig mere uopnåelig. Bogens hovedperson, Troels' alter ego mr. T, er nemlig en rock n'roll-poet, der lever for at feste frygtløst og suge til sig af verdens indtryk - uden at noget rigtigt fæstner sig på papiret. Balancerende på kanten mellem totalt forfald og et stædigt forfatterhåb underskriver han en kontrakt med to af sine venner. Troels skal skrive drømmeromanen færdig på ét år. Med mr. T som guide rives vi med på en vild rejse af værtshusbrøl, skrivesmerter og hudløse videobekendelser. Men imellem grågråt hverdagsliv, hans mors kræftsygdom og kaotiske verdensomrejser med full moon parties, stoffer og alkohol, ligner forfatterambitionen mere og mere en destruktiv forvildelse end en befrielse. Kan mødet med kærligheden eller vennernes deadlines bringe Troels på sporet af hans livs roman? Og kan romanen føre Troels på sporet af livet?

traveling with mr. t

Detaljer

Genre Biografi, Drama, Dokumentar, Eventyr
Originaltitel traveling with mr. t
Instruktør Simon Lereng Wilmont, Andreas Dalsgaard, Andreas Møl Dalsgaard
Udgivelsesår 2012
Tags

Anmeldelser

Skuespillere