Cassandra's Dream

Er en Romantik, Thriller, Krimi film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Andrew Howard, John Benfield, Dan Carter, Clare Higgins fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I "Cassandra's Dream" gambler den spillegale mekaniker, Terry med sin beskedne indkomst i poker og bliver på én aften rippet for 90.000 pund, så han står i gæld til langt over sine snavsede hænder og ingen steder at tørre dem af. Sammen med sin bror, Ian forsøger han at udtænke en plan, der først får ben at gå på, da deres rige onkel Howard melder sin ankomst. Brødrene spørger Howard om et midlertidig lån, men Howard er selv endt i en penibel klemme og har hårdt brug for sine nevøers hjælp. Noget for noget, mener onklen, der er villig til at give brødrene de penge Terry skylder, hvis de i tilgift slår den person ihjel, der afpresser ham.

Cassandra's Dream

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Cassandra's Dream
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2007
Tags penge(money), far-søn forholdet(father-son relationship), Brother Brother forholdet(brother brother relationship), mission af mord(mission of murder), mord(murder), bil(car), planlagt mord(planned murder), Killer, Kærlighed trekant(love triangle), sejlbåd(sailboat), optimisme(optimism), Restaurant, Genstart(restart), fortvivlelse(despair), håber(hope), mangel på af penge(shortage of money), teater Milieu(theatre milieu), Onkel(uncle), Oldtimer, far figur(father figure)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film