TWA Flight 800

Er en Dokumentar film instrueret af Kristina Borjesson fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Et mesterværk af dybdeborende efterforskning, TWA Rute 800 fortæller en betagende beretning om et flystyrt, en dækhistorie og en 15 år gammel jagt efter sandheden. I rystende detaljer løfter denne dokumentar sløret for det mest kontroversielle flystyrt nogensinde, afslører dem, der prøvede at dække over sandheden, og forklarer beviserne, der tydeligt fortæller, hvordan flyet mødte sit endelige. Aldrig før i luftfartens historie af ulykkesefterforskninger har sådan et unikt hold gået sammen for at afsløre og korrigere arbejdet efter en korrupt regerings efterforskning. TWA Rute 800 blotlægger sandheden bag det dødsdømte fly.

TWA Flight 800

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel TWA Flight 800
Instruktør Kristina Borjesson
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director), flyvemaskine Crash(airplane crash), flyvemaskine ulykke(airplane accident), regeringen coverup(government coverup)
Flere detaljer

Anmeldelser