REC 4: Apocalypse

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Jaume Balagueró med skuespillerne Ismael Fritschi, Cristian Aquino, Emilio Buale, Javier Laorden fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Der er gået flere timer, siden de gruopvækkende hændelser i den gamle bygning i Barcelona udspillede sig i REC 1 & 2. Militæret har infiltreret bygningen med en specialenhed og sprænger stedet i luften for en gang for alle at sætte en stopper for mareridtet. I sidste øjeblik lykkes det dog for Angela Vidal, den unge TV-reporter der gik ind i bygningen sammen med brandmændene, at slippe ud i live og hun sættes straks i karantæne for at sikre, at missionen er lykkedes.

REC 4: Apocalypse

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller
Originaltitel [REC] 4: Apocalipsis
Instruktør Jaume Balagueró
Udgivelsesår 2014
Tags efterfølger(sequel), soldat(soldier), religion og overnaturlige(religion and supernatural), dæmoniske besiddelse(demonic possession), okkult(occult)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film