V for Vendetta

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af James McTeigue med skuespillerne Oliver Bradshaw, Mary Stockley, Alister Mazzotti, Greg Donaldson fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

En maskeret frihedskæmper kendt som "V" gør klar til at kæmpe mod en totalitær regering og finder en usandsynlig allieret i en ung kvinde.

V for Vendetta

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Drama
Originaltitel V for Vendetta
Instruktør James McTeigue
Udgivelsesår 2005
Tags Dystopia, hævn(revenge), detektiv(detective), okkultisme(occultism), satanisme(satanism), katolicismen(catholicism), fascisme(fascism), tortur(torture), regeringen(government), Vatikanet(vatican), maskeret Vigilante(masked vigilante), Gnosticismen(gnosticism), fascistiske(fascist), kansler(chancellor), personificeringen af Satan(personification of satan), fyr Fawkes(guy fawkes), had(hatred), katolske præst(catholic priest), katolske skyld(catholic guilt), Jesuit, hævngerrig ånd(vengeful spirit), irsk katolske(irish catholic), hævngerrig(vengeful), Jesuit præst(jesuit priest), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film