speed 2: cruise control

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Jan De Bont med skuespillerne Bo Svenson, Glenn Plummer, Christine Firkins, Jason Patric fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Annie (Sandra Bullock) og hendes kæreste Alex (Jason Patric) tager på krydstogt, fordi de trænger til fred og ro og hinandens selskab. Men næppe er de kommet ombord, før en galning (Willem Dafoe) kaprer skibet og mest af alt har lyst til at være ond og ødelægge ting. Hans plan er, at omprogrammere kursen, så skibet smadrer mod nogle klipper - men han har ikke regnet med Annie og Alex

speed 2: cruise control

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller, Krimi
Originaltitel speed 2: cruise control
Instruktør Jan De Bont
Udgivelsesår 1997
Tags katastrofe(disaster), båd(boat), krydstogt(cruise), computer, diamanter(diamonds), kollision kursus(collision course)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film