Hotel Rwanda

Er en Historisk, Krig, Drama film instrueret af Terry George med skuespillerne Jeremiah Ndlovu, Fana Mokoena, Don Cheadle, Antonio David Lyons fra 2004

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

I 1994 sker nogle af historiens værste folkedrab i det afrikanske land Rwanda. Men i en tid, hvor det bliver stadig nemmere at kommunikere på tværs af landene, og der sendes nyheder døgnet rundt, går denne nyhed meste af verden forbi. På kun tre måneder bliver næsten en million mennesker brutalt myrdet. Mødt med disse grusomheder og inspireret af sin kærlighed til sin egen familie, viser en jævn mand, at han har modet til at redde over tusind hjælpeløse flygtninge ved at lade dem bo på det hotel, hvor han er direktør. Don Cheadle spiller Paul Rusensabagina i dette oscarnominerede drama baseret på en virkelig historie.

Hotel Rwanda

Detaljer

Genre Historisk, Krig, Drama
Originaltitel Hotel Rwanda
Instruktør Terry George
Udgivelsesår 2004
Tags folkedrab i Rwanda(genocide in rwanda), mord(murder), vold(violence), død(death), flygtning(refugee), slagtning(slaughter), grusomhed(cruelty), Rwanda, flygtning Camp(refugee camp), milits(militia), United nationer(united nations), døde kroppen(dead body), ugerning(atrocity), afrikanske(african)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film