Som i himlen

Er en Musik, Komedie, Drama film instrueret af Kay Pollak med skuespillerne Ylva Lööf, Niklas Falk, Verena Buratti, Frida Hallgren fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En internationalt berømmet dirigent afbryder pludseligt sin karriere og vender tilbage til sin barndomsby i Norrland. Her er et lille kirkekor, som hver torsdag øver sig i forsamlingshuset, og da medlemmerne beder ham om at lede dem, får han svært ved at sige nej.

Som i himlen

Detaljer

Genre Musik, Komedie, Drama
Originaltitel Så som i himmelen
Instruktør Kay Pollak
Udgivelsesår 2004
Tags døende og død(dying and death), hemmelighed Kærlighed(secret love), tab af mor(loss of mother), Pastor, koret(choir), kirke koret(church choir), musik(music), koncert(concert), Village, undertrykt fortiden(suppressed past), tab af far(loss of father), individuelle(individual), hjerte angreb(heart attack), mentalt deaktiveret(mentally disabled), Underdog, voldelige mand(violent husband), Sverige(sweden), dirigent(conductor), korleder(choirmaster)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film