project x

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Nima Nourizadeh med skuespillerne Oliver Cooper, Zach Lasry, Peter MacKenzie, Nick Nervies fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Tre anonyme high school-elever vil huskes som noget særligt ved at arrangere en fest, som ingen nogensinde vil glemme. Rygterne om festen spredes hurtigt, besøgstallet stiger, og arrangementet udvikler sig pludselig til en alt for vild aften, der efterlader de tre drenge som legender.

project x

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel project x
Instruktør Nima Nourizadeh
Udgivelsesår 2012
Tags hund(dog), teenagere(teenagers), svømning pool(swimming pool), hærværk(vandalism), part(party), Fake dokumentar(fake documentary), Flash granat(flash grenade), høj skole studerende(high school student), Teen film(teen movie), Lime, undervands fotografering(underwater photography), hoppepude Castle(bouncy castle), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film