Snefnug - Den hvide gorilla

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Andrés G. Schaer med skuespillerne Rosa Boladeras, Jennette McCurdy, Benjamin Nathan-Serio, Elsa Pataky fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Snefnug er speciel. Han er den eneste hvide gorilla i verden og Zoologisk Haves hovedattraktion. Børn elsker ham, men de andre gorillaer - Petunia, Elvis og Anvil - gør ikke, fordi han skiller sig ud. Med hjælp fra den excentriske røde Panda, Jenga, planlægger Snefnug en hemmelig mission for at forlade Zoologisk Have og vove sig ind i den farlige by for at finde cirkusheksen, som kan hjælpe ham med at blive en "normal" gorilla. Vil det lykkes Snefnug at finde den kur, han leder efter, eller vil han indse, at der er noget, der er vigtigere end at passe ind - at være tro mod sig selv?

Snefnug - Den hvide gorilla

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Floquet de Neu
Instruktør Andrés G. Schaer, Andres G. Schaer
Udgivelsesår 2011
Tags gorilla
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film