Brick

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Rian Johnson med skuespillerne Noah Segan, Lukas Haas, Nora Zehetner, Emilie de Ravin fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Brendan Fryes er lynende klog og lidt af en outsider på sin skole, men foretrækker det sådan. Da hans ekskæreste forsvinder, bliver han dog nødt til at få hjælp og beder 'Brain' om at hjælpe sig opklare mysteriet. De befinder sig pludselig i en farlig verden domineret af kriminalitet, og Brendan er nødt til at infiltrere skolens undergrundsmiljø, for at finde sin kæreste.

Brick

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Brick
Instruktør Rian Johnson
Udgivelsesår 2005
Tags høj skole(high school), indie, Californien(california), Lone Wolf, forlade(leave), opkald(call), uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film