Operation Mekong

Er en Action, Eventyr film instrueret af Dante Lam med skuespillerne Pavarit Mongkolpisit, Zhang Hanyu, Liu Xian-Da, Wu Xu-Dong fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Om morgenen den 5. oktober 2011 blev to handelsskibe angrebet på Mekongfloden - en af Asiens største floder. Begge besætninger blev myrdet og smidt i floden, og 900.000 amfetaminpiller blev senere fundet på stedet. Skibene var på vej gennem det livsfarlige og lovløse område Den Gyldne Trekant, der forbinder landene Thailand, Burma og Laos. Her hersker guerillagrupper med jernhånd. De lever af at dyrke enorme mængder opium, som smugles ud gennem Thailand og ødelægger livet for flere og flere mennesker i verden hvert år. Kommissær Gao Gang fra det kinesiske politi påtager sig den umulige opgave at stille de skyldige for Mekong-massakren til ansvar. Med sig har han den blindt hævntørstige efterretningsofficer Fang Xinwu, hvis kone blev offer for narkokartellerne. Sporene fører dem til Naw Khar - en hensynsløs narkobaron, hvis hovedkvarter ligger dybt inde i Den Gyldne Triangels jungler, hvor ingen lovlydig person har sat sin fod i over 60 år.

Operation Mekong

Detaljer

Genre Action, Eventyr
Originaltitel Mei Gong He Xing Dong
Instruktør Dante Lam
Udgivelsesår 2016
Tags Kina(china), båd(boat), floden(river), ulovlig narkotika(illegal drugs), hændelse(incident), mekong
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere