Forhekset

Er en Romantik, Fantasy, Komedie film instrueret af Nora Ephron med skuespillerne Stephen Colbert, Carole Shelley, Alison MacInnis, Will Ferrell fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Skuespilleren Jack Wyatt (Will Ferrell) forbereder optagelserne af en ny version af den populære 60'er-serie "Bewitched" om en almindelig mand, der er gift med en heks. Han ønsker en ukendt skuespiller i den kvindelige hovedrolle, og valget falder på Isabel (Nicole Kidman). Jack får dog et chok, da det viser sig, at Isabel er en ægte heks.

Forhekset

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Komedie
Originaltitel Bewitched
Instruktør Nora Ephron
Udgivelsesår 2005
Tags kvinde direktør(woman director), faldende i Kærlighed(falling in love), heks(witch), skuespil(spectacle), fortryllelse(enchantment), tv serien(tv series)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film