Sahara

Er en Action, Komedie, Drama film instrueret af Breck Eisner med skuespillerne Penélope Cruz, William H. Macy, Lennie James, Patrick Malahide fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Dirk Pitt, frygtløs eventyrer, drager sammen med sin skøre ven, Al, ud på skattejagt i Vestafrikas farlige ørken. De vil forsøge at finde et gammelt spøgelsesskib, som efter sigende skulle have en værdifuld last ombord. De allierer sig med Dr. Rojas, som bliver plaget af en hensynsløs diktator. Sammen finder de ud af, at der ligger mere end et spøgelsesskib begravet i Sahara.

Sahara

Detaljer

Genre Action, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel Sahara
Instruktør Breck Eisner
Udgivelsesår 2005
Tags tyran(tyrant), panserskib skib(ironclad ship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere