The Narrows

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af François Velle med skuespillerne Eddie Cahill, Titus Welliver, Sophia Bush, Kevin Zegers fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

19-årige Mike Manadoro føler sig splittet mellem to verdener. Da han på grund af sine evner som fotograf bliver optaget på universitetet, tvinges han til at finde ud af, hvordan hans italienske rødder i Brooklyn kan passe med chancen for at få en fod indenfor i byens ekspansive, sofistikerede overklasseverden. Jobbet på bilværkstedet giver ikke penge nok til at kunne betale for hans uddannelse, og Mikes far, en pensioneret rengøringsassistent, nægter at hjælpe Mike. I stedet begynder Mike at arbejde for Tony, den lokale mafiaboss, for at spare penge sammen. Men arbejdet og skolen er ikke de eneste problemer i Mikes liv. Han forelsker sig i den kølige, intellektuelle Kathy Popovich, som han møder på universitetet, samtidig med at han har lovet at gifte sig med kæresten Gina fra Brooklyn. Ondt bliver værre, da han indser konsekvenserne af at vende sit tidligere liv ryggen og forsøge at begynde forfra.

The Narrows

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Narrows
Instruktør François Velle
Udgivelsesår 2008
Tags indie, uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film