Acts Of Vengeance

Er en Action, Drama film instrueret af Isaac Florentine med skuespillerne Cristina Serafini, Robert Forster, Karl Urban, Antonio Banderas fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da den glatte advokat Frank Valeras kone og datter bliver myrdet, beslutter han at holde op med at tale, indtil han har sørget for, at deres morder har fået sin straf. I forbindelse med at han undersøger gerningsstedet, finder han en hjemløs mands containerbolig og begynder at lede efter manden, der måske har været vidne til mordet på hans familie. Frank går gennem ild og vand for at finde den hjemløse og er lige ved at blive dræbt, da han møder en venlig sjæl, Alma. Hun plejer ham, til han kommer på hægterne igen, og hjælper ham med at lede efter den hjemløse, som han nu ved hedder mr. Shivers. Da Frank omsider finder frem til mr. Shivers, afslører denne, at det er en politimand, der har slået Franks familie ihjel. Nu kan Frank for alvor indlede sit hævntogt - men vil hævnen gøre en ende på hans selvvalgte tavshed?

Acts Of Vengeance

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel Acts Of Vengeance - Hd
Instruktør Isaac Florentine
Udgivelsesår 2017
Tags hævn(revenge)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere