So Undercover

Er en Action, Komedie film instrueret af Tom Vaughan med skuespillerne Lauren McKnight, Kelly Osbourne, Matthew Settle, Megan Park fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Molly er privatdetektiven, som har valgt at droppe ud af high school dor at arbejde med sin far, en tidligere politimand. Deras dage er fyldt med sager, der handler om utro mænd og kvinder og småtyverier. Alt forandres, da de bliver kontaktet af en FBI -agent, som behøver hjælp med at infiltrere en forening på et universitet. Molly forvandles fra hård privatdetektiv til sofistikeret student, i det mindste udadtil. Opgaven går ud på at beskytte studenten Alex, hvis far skal vidne mod nogle farlige kriminelle.

So Undercover

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel So Undercover
Instruktør Tom Vaughan
Udgivelsesår 2012
Tags Undercover, FBI, College, privat investigator(private investigator), sorority Pige(sorority girl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film