Hånden på vuggen

Er en Thriller, Drama film instrueret af Curtis Hanson med skuespillerne Annabella Sciorra, Madeline Zima, Ernie Hudson, Julianne Moore fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Ondskaben har ofte et uskyldigt ansigt, for hvem skulle tro at søde Payton Flanders er alt andet end den perfekte barnepige. I hvert fald ikke Claire Bartel - en travl husmor og karierrekvinde. Alt tyder på at hun har gjort et virkeligt fund, da hun ansætter Payton, som snart bliver en god ven af familien. Kun Solomon, familiens altmuligmand, nærer mistanke om, at den nye barnepige ikke er den hun giver sig ud for at være. Da Claire til sidst opdager Peytons djævelske planer, er det måske for sent at redde familien.

Hånden på vuggen

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Hand That Rocks the Cradle, The
Instruktør Curtis Hanson
Udgivelsesår 1992
Tags barnepige(nanny), tab af barn(loss of child), familiens dagligt liv(family's daily life), barnløshed(childlessness), ødelægge(destroy), barn(child), Rage og hader(rage and hate), barn ønske(child wish), spædbarn(infant), ondskab(malice)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film