Prometheus

Er en Science fiction, Kriminal, Eventyr film instrueret af Ridley Scott med skuespillerne Lucy Hutchinson, Patrick Wilson, Branwell Donaghey, Emun Elliott fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Et hold af videnskabsfolk tager på en rejse gennem universet i rumskibet PROMETHEUS for at undersøge fremmede livsformer. De strander i en ikkejordisk verden, og mens de kæmper for at holde sig i live, bliver det klart for dem, at de rædsler, de gennemgår, ikke kun er en trussel for dem selv, men for hele menneskeheden. Nu må de udkæmpe en grusom kamp for at redde menneskeslægtens fremtid.

Prometheus

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Eventyr
Originaltitel Prometheus
Instruktør Ridley Scott
Udgivelsesår 2012
Tags Dystopia, aftercreditsstinger, Alien, selv kønsorganer(self mutilation), stasis, arkæologiske grave(archeological dig), Gud komplekse(god complex), Cave tegning(cave drawing), Isle af Skye(isle of skye), videnskab vs religion(science vs religion), IMAX
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film