Papillon

Er en Biografi, Krimi, Drama film instrueret af Michael Noer med skuespillerne Petar Ćirica, Damijan Oklopdzic, Dragan Mićanović, Mark Phelan fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Henri Charriéres beskyldes for at have slået en alfons ihjel. På trods af at Charríere fastholder, at han er uskyldigt dømt, deporteres han snart efter til en fjerntliggende ø, der fungerer som straffekoloni i Fransk Guinea. For Charriére - også kaldet Papillon - er der kun én ting, der holder modet oppe hos ham, og det er den tid, han bruger på at planlægge sin flugt væk fra øen.

Papillon

Detaljer

Genre Biografi, Krimi, Drama, Eventyr
Originaltitel Papillon
Instruktør Michael Noer
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), genindspilning(remake), syd Amerika(south america), fængsel pause(prison break), ensomme indespærring(solitary confinement), devil's ø(devil's island), baseret på roman eller bog(based on novel or book), øen fængsel(island prison), fransk guyana(french guiana)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere