22 Bullets

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Richard Berry med skuespillerne Carlo Brandt, Max Baissette de Malglaive, Richard Berry, Grégory Gatignol fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter en lang, brutal og succesfuld karriere som lejemorder i Marseille-mafiaen er Charly (Jean Reno) blevet en retskaffen mand. I tre år har han levet et stille liv sammen med sin kone og to små børn. Men en kold vintermorgen efterlades Charly dødeligt såret på byens gamle havn med 22 kugler i sin krop. På magisk vis overlever han angrebet og opsøger en fyr ved navn Tony - den eneste mand, der er dumdristig nok til at forsøge at dræbe ham. Tony har dog begået en alvorlig fejl: Charly lever stadig.

22 Bullets

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel L'Immortel
Instruktør Richard Berry
Udgivelsesår 2010
Tags Chase, hævn(revenge), Mafia, mord(murder), kidnapning(kidnapping), vold(violence), Hospital, undersøgelsen(investigation), gangster(mobster), kirkegård(cemetery), skydning(shooting), brutalitet(brutality), baseret på roman eller bog(based on novel or book), venstre for døde(left for dead)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere