tarantula - kæmpeedderkoppen

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Jack Arnold med skuespillerne John Agar, Leo G. Carroll, Mara Corday, Bert Holland fra 1955

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Professor Gerald Deemer forsker i et specielt næringsmiddel til afhjælpning af den mangel på fødevarer, som forudses at blive aktuel, når jordens befolkning øges. Hans eksperimenter har været moderat succesrige, men der har også været nogle fiaskoer. En dag mens Deemer er væk fra laboratoriet, indsprøjter to af hans kolleger næringsformlen i sig selv med forfærdelige konsekvenser - begge dør et par dage senere. Den ene mister inden da forstanden og indsprøjter formlen i Deemer. Under en slåskamp slipper en edderkop, som har fået indsprøjtet formlen, fri af sit bur. Den fortsætter med at vokse og begynder at angribe både kvæg og mennesker.

tarantula - kæmpeedderkoppen

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel tarantula - kæmpeedderkoppen
Instruktør Jack Arnold
Udgivelsesår 1955
Tags dyr horror(animal horror), Monster, eksperiment(experiment), videnskabsmand(scientist), ørken(desert), Giant Monster, Giant edderkop(giant spider), Napalm, laboratorium(laboratory), deformation
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film