fort bliss

Er en Krig, Drama film instrueret af Claudia Myers med skuespillerne Dash Mihok, Ron Livingston, Pablo Schreiber, Freddy Rodríguez fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En kvindelig militærsygepasser og enlig mor vender hjem fra langvarig tjeneste i Afghanistan og opdager, at hun nu må genskabe forholdet til sin 5-årige søn. Da en ny udsendelse bliver aktuel, trues den skrøbelige balance, hun har opbygget, og hun må finde en måde at forlige sit ansvar som mor med sin forpligtelse som soldat.

fort bliss

Detaljer

Genre Krig, Drama
Originaltitel fort bliss
Instruktør Claudia Myers
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), krig veteran(war veteran), Afghanistan veteran
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film