Romance and Cigarettes

Er en Romantik, Musical, Komedie film instrueret af John Turturro med skuespillerne Mandy Moore, Mary-Louise Parker, Christopher Walken, Susan Sarandon fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

"Romance and Cigarettes" byder på den ene uforglemmelige optræden efter den anden. Se f.eks. Susan Sarandon, James Gandolfini og ikke mindst den altid så cool Christopher Walken udfolde sig til musik-klassikere af bl.a. James Brown, Janis Joplin, Tom Jones og Bruce Springsteen. "Romance and Cigarettes" er en "down'n'dirty" musical, der foregår i det moderne Amerika. En lidenskabelig komedie om Nick Murder (James Gandolfini), som er fuldstændig forgabt i den forførende rødhårede Tula (Kate Winslet). For Nicks kone, Kitty (Susan Sarandon) er Nicks utroskab dråben, der får bægeret til at flyde over. Hun er overbevist om at hun nu har mistet sin ægtemand, og hendes vrede kommer bag på alle, ikke mindst hende selv. Der skal en tragisk indblanden fra skæbnen til, før Nick indser, hvad han har påført sin familie. Og da han er en mand med et godt hjerte, må han finde vej tilbage til sin familie, før det er for sent.

Romance and Cigarettes

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Komedie
Originaltitel Romance & Cigarettes
Instruktør John Turturro
Udgivelsesår 2005
Tags elskere(lovers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film