En simpel plan

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Sam Raimi med skuespillerne Gary Cole, Becky Ann Baker, Chelcie Ross, Brent Briscoe fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Ved et tilfælde finder tre mænd et nedstyrtet fly i en snedækket skov. I flyet ligger en død pilot - og fire millioner dollar i kontanter. Mændene beslutter sig for at beholde pengene, og de vil vente med at bruge dem, til tingene er faldet lidt til ro. Men det gør tingene ikke! Så mange penge har altid en ejer, og samtidig begynder de tre at mistænke hinanden for at afsløre hemmeligheden. Nettet strammer sig om dem. Et net af løgn, forræderi og mord.

En simpel plan

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel A Simple Plan
Instruktør Sam Raimi
Udgivelsesår 1998
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), venskab(friendship), flyvemaskine(airplane), spænding(suspense), grådighed(greed), penge levering(money delivery), finansielle transaktioner(financial transactions)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film