savner dig allerede

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Catherine Hardwicke med skuespillerne Frances de la Tour, Sophie Brown, Toni Collette, Shola Adewusi fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De to slyngveninder Jess og Milly har kendt hinanden siden, de var børn. De holder sammen i tykt og tyndt - også som voksne kvinder, der skal navigere i en hektisk hverdag med karriere og kærlighed på menuen. Venskabet sættes dog på en alvorlig prøve, da Milly får konstateret brystkræft samme dag som Jess finder ud af, at hun er gravid. For første gang nogensinde er de to veninder på vej i vidt forskellige retninger.

savner dig allerede

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel savner dig allerede
Instruktør Catherine Hardwicke
Udgivelsesår 2015
Tags Kærlighed(love), forholdet(relationship), kvinde direktør(woman director), kvinde venskab(female friendship), familie(family), bedste ven(best friend), venskab(friendship), graviditet(pregnancy), musik(music), kræft(cancer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film