Danmarks sønner

Er en Thriller, Drama film instrueret af Ulaa Salim med skuespillerne Olaf Johannessen, Ali Hossein Al-Khudri, Mohammed Ismail Mohammed, Imad Abul-Foul fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Det nærmer sig årsdagen for et stort bombeangreb i København, og de yderste fløje er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten. Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle.

Danmarks sønner

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Danmarks Sønner
Instruktør Ulaa Salim
Udgivelsesår 2019
Tags Danmark(denmark), København(copenhagen), mand venskab(male friendship), mor søn forholdet(mother son relationship), bombe angreb(bomb attack), politiske fiction(political fiction), indenlandske terrorisme(domestic terrorism), jihad terrorist(jihadist terrorist), højreorienterede politiker(right-wing politician), yderste højre organisation(far-right organization)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere