my bloody valentine

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af George Mihalka med skuespillerne Cynthia Dale Scott, Gina Dick, Lori Hallier, Neil Affleck fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

For 20 år siden krævede en tragisk mineulykke fem minearbejderens liv på St. Valentines dag. Katastrofen indtraf, mens de tilsynsførende havde forladt deres post for at deltage i byens årlige bal på St. Valentines dag. Den eneste overlevende, Harry Warden, blev indlagt på et sindssygehospital efter ulykken. På 1-års dagen for katastrofen vendte han tilbage til byen for at tage en blodig hævn. Det er nu 19 år siden, og minderne er blevet udvisket. Det unge kærestepar T.J. og Sarah og vennen Axel er blandt de bysbørn der deltager i endnu et Valentines party. Så ankommer en kasse med Valentine-slik med en ildevarslende meddelelse og et bloddryppende hjerte. Før natten er forbi, vil terroren slå til igen og igen.

my bloody valentine

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel my bloody valentine (1981)
Instruktør George Mihalka
Udgivelsesår 1981
Tags seriel Killer(serial killer), mord(murder), maskeret Killer(masked killer), slasher, maniac, drab Spree(killing spree), minearbejder(miner), canuxploitation, valentine's dag(valentine's day), kul minearbejder(coal miner)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film