politiskolen 4

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Jim Drake med skuespillerne Brian Tochi, Bubba Smith, Marion Ramsey, Tab Thacker fra 1987

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Bered jer på flere løjer med de uheldige uniformerede fjolser, denne gang med stjerneskuddet Sharon Stone i rolle som en journalist, der sætter fut i Mahoney (Steven Guttenberg), og David Spade som en gaket skateboardløber. Politichefen Lassard (George Gaynes) beslutter at optrappe kampen mod kriminaliteten ved at oplære de lokale vagtværnsgrupper til at være Borgere På Patrulje... og gæt lige, hvem der skal være instruktører. De samme aspiranter, som troede, at det F de fik i karakterbogen stod for "Fantastisk" . Da den rivaliserende vicekommissær Harris (G.W. Bailey) ser de uniformerede fjolser i spidsen for at bring Politiskolen i miskredit. Men vore uheldige helte klarer skærene - på deres egne klodsede måde - ved ar stige til vejrs i dobbeltdækkorfly og balloner, da det for alvor går løs. Velkommen om bord!

politiskolen 4

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel politiskolen 4
Instruktør Jim Drake
Udgivelsesår 1987
Tags politiet operation(police operation), håndjern(handcuffs), politiet Chief(police chief), politiet hverdagens liv(police everyday life), politiet hovedkvarter(police headquarter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film