lost in the sun

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Trey Nelson med skuespillerne Lynn Collins, Josh Duhamel, Josh Wiggins, Teagan Jai Boyd fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den unge Louis har netop begravet sin mor. Det eneste hun efterlod ham er en stak penge, og nu bliver han sendt afsted for at bo hos sine bedsteforældre. Men så møder han John, der engang kendte hans mor og tilbyder at køre Louis. I virkeligheden er han interesseret i Louis' penge for at betale en gæld til en gangster. Men det er ikke nok, så undervejs røver John fra en række små forretninger. Til at starte med nægter Louis at hjælpe, men hans sympati for John stiger og snart kaster han sig også ud i det lovløse liv.

lost in the sun

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel lost in the sun
Instruktør Trey Nelson
Udgivelsesår 2015
Tags røveri(robbery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film